Passionscurd – Perfekt till tårta och dessert
Passionscurd. Sötsyrlig, krämig och gyllengul. Denna kräm är väldigt användbar. Använd som fyllning till tårtor, till desserter eller nybakade scones. Kanske till…
Passionscurd. Sötsyrlig, krämig och gyllengul. Denna kräm är väldigt användbar. Använd som fyllning till tårtor, till desserter eller nybakade scones. Kanske till…
Delicatobollar - en krämig chokladboll med mockasmak täckt med kokosflingor. Dessa blir lika krämiga som de du köper, fast med bättre…
Nybakade Scones en lördag eller söndagsmorgon känns lyxigt. Eller varför inte till afternoon tea? Godast är att servera de nybakade med…
Frasvåfflor, makalöst gott. Med lättvispad grädde och smakrik sylt. För att få till mumsiga och frasiga våfflor behövs vispad grädde…
Korintkakor. Nybakade, spröda och smöriga småkakor. Jag åt mina korintkakor utomhus, med solens strålar som värmde i ansiktet från…
Vaniljhjärta, ett perfekt bakverk till alla hjärtans dag. Vaniljhjärta består av en spröd mördeg och len vaniljkräm. Vaniljhjärta ska ätas…
Budapestbakelser, en mjukseg hasselnötsmaräng fylld med lättvispad grädde och bär. Jag har valt att fylla mina budapestbakelser med hallon. Och…
Det viktigaste när man gör kladdkaka är att inte grädda den för länge. Innan servering ska kakan ha svalnat…